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martes, 5 de noviembre de 2013

HUI PER DINAR FIDEUÀ





HOLA:
Acabo de cuinar aquesta fideuà, es un tipic plat valencià.
PAU I BÉ.
Desde Valencia amb carinyo.

HOLA:
Termino de cocinar esta fideuà, es un típico plato valenciano.
PAZ Y BIEN.
Desde Valencia con cariño, Montserrat Llagostera Vilaró. 

20 comentarios:

  1. Qué pinta más BUENÍSIMA tiene la fideuá, Montserrat! estoy intentando meter la cuchara por la pantalla del pc, pero no surte efecto jejejejeje.

    Un abrazo desde "A Tu Imagen y Semejanza",
    Juaninks

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  2. Hola Juaninks.
    Ahora ya sólo queda la fotografía.
    La hemos dejado bien escurrida.
    Gracias por pasar por mi blog.
    Un abrazo, Montserrat

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  3. Gràcies Montserrat per fer que se m'òbriga l'apetit, de veres que has fet un plat senzillament meravellós, si més no ja l'olore des d'ací amb la foto.

    Una abraçada ben d'amic

    Vicent

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  4. Hola Vicent.
    Ara ja només queda la foto.
    Gràcies per la teva visita.
    Una abraçada, Montserrat

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  5. mmmm!...hasta aquí llegó el aroma!...bueno, lo imagino.
    Besoss Montse
    http://siempreseraprimavera.blogspot.com.ar/

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  6. Gracias Norma2.
    Estabna muy buena.
    Besos, Montserrat

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  7. Té molt bona cara. Si ens hi hagueres convidat, hi haguérem anat.

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    1. Jpmerch.
      Ara ja es massa tard ja ens l´hem menjat.
      Gràcies per la teva visita.
      salutacions, Montserrat

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  8. Espero que us hagi aprofitat!!! Una abraçada,Montserrat.

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    1. Hola Jordi.
      Doncs hara ja s´ha pait i tot.
      Bon dimecres.
      Una abraçada, Montserrat

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  9. Se ve que está rica, rica...
    Me gusta mucho la fideuá y en esto días la comí negra.

    Besote guapa

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    1. Hola Dr. Manuel.
      La que comiste llevaría la tinta del calamar, por esto era negra.
      Un abrazo, Montserrat

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  10. Qué linda presentación y parece que está riquísima... ¿me invitas? Besos.

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    1. Hola Julie.
      Ahora sólo puedes coger la fotografía si quieres, por que y se ha digerido.
      Pero podenmos imaginar que la comemos juntas.
      Besos, Montserrat

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  11. Me encanta la Fideuá. La primera vez que la comí fue en Denya y estaba riquísima...como la Tuya, seguro.
    Abrazos y Besos.

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    1. Hola Pedro Luis.
      Me alegro mucho que ya estés por aquí, en la blogosfera.
      Si la mía estaba buena, pero en Denia también estaría rica, porque estaría hecha por profesionales.
      Un abrazo, Montserrat

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  12. Mirant el teu blog, ens engreixarem, per allò de sucar pa amb l'olor, bé en aquest cas seria menjar-s'ho amb els ulls...Veig que ets una gran cuinera.
    Petonets i bon profit, Montserrat.

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  13. Hola M. Roser.
    Bueno,de tan en tan faig algun menjar de feina.
    Aleshores m´agrada fotografiaro per alló que deia la meva mare "Tanta feina i tant poc que dura, al menys continua a la fotografía.
    Petons i gràcies, Montserrat

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