Avui he fet torradetas de Sta. Teresita, doncs tenía bastant pa sec i amb fa llástima tirarlo.
Per tan he fet unes llesquetes, les he banyat amb llet barrejada am canyella amb pols, raspadura de llimona,
les he pasat per ou ben batut amb la seva clara, les he fregit amb oli d´oliva i finalment ben escurregudes les he espolvorejat amb sucre.
I aci les teniu recent fetes i fotografiades.
PAU I BE
Desde Valencia amb carinyo.
Hola:
Hoy he hecho torrijas, pues tenía bastante pan seco y me da lástima tirarlo.
Por lo tanto he hecho unas rebanaditas, las he bañado con leche mezclada con canela en polvo y raspadura de limón, las he pasado por huevo bien batido con su clara, las he frito con aceite de oliva y finalmente bien escurridas, las he espolvoreado con azúcar.
Y aquí las tenéis recién hechas y fotografiadas.
PAZ Y BIEN
Desde Valencia con cariño, Montserrat Llagostera Vilaró
Uff, quina bona pinta que tenen! No ho puc evitar Montserrat,soc llaminer de mena.
ResponderEliminarUna abraçada
Hola Jordi:
EliminarAra ja només en queden la meitat, perque han sigut els postres.
Si qu´estaben bones i es una bona manera d´aprofitar el el pa quan s´asseca.
Una abraçada, Montserrat
Tienen muy buena pinta, me quedo con las ganas, pero no hago ya que engordo tan solo mirarlas, un abrazo
ResponderEliminarHola Mari-Pi-R
ResponderEliminarGracias por tu comentario.
Sabes ya casi que no queda ninguna.
Y yo si rtomo dulces, luego me pongo de buen año. Voy con cuidado de no engordar.
Besos, Montserrat
Encara me'n recorde de xicotet quan ma mare me les feia amb pa, sucre i tot el que tu has dit, i què bones que estaven, la meua dona també les fa i la meua sogra, però com aquelles en què el meu paladar encara estava ben conservat per no fumar i ser jove, no les he tastades encara, que bones!
ResponderEliminarVicent
Si qu´estarien bones, si Vicent.
EliminarI segur que la teva dona i sogra te esl els hi surten delcioses.
Una abraçada, Montserrat
Sembla que diguin: mengeu-me!
ResponderEliminarPerò amb la calor no sé si és el més adequat, moltes calories, jo ara prefereixo una orxata ben fresqueta...
Petonets , Montserrat.
Hola M.Roser.
EliminarAra ja només existeixen en fotografía.
Varen anar a parar a les panxes
Un petó, Montserrat
En casa con el pan viejo se hubiese hecho una tarta de pan.
ResponderEliminarAunque bien visto, las torrijas también están buenas ;D
Hola Doc.Manuel.
EliminarSi que estaban buenas, si.
Un abrazo, Montserrat
Me gustan muchísimo, hace años que no las como. En la foto se ven muy apetitosas.
ResponderEliminarSaludos.-