foto

foto

ME ACOMPAÑAN

viernes, 16 de agosto de 2013

LASANYES-LASAÑAS


HE FOTOGRAFIADO ESTAS LASAÑAS QUE HE HECHO PARA COMER

BONES TARDES:
Avui he fet lasanyes rellenes de carn picada de vedella, pernil serrano i salsa de tomàquet i seba,  gratinades amb la  salsa bexamel i formatge rallat.
He estat una estona a la cuina pero a valgut la pena.
Desde Valencia amb carinyo,

BUENAS TARDES:
Hoy he hecho lasañas rellenas de carne picada de ternera, jamón serrano y salsa de tomate y cebolla, gratinadas con salsa bechamel y queso rayado.
He estado un rato en la cocina, pero ha valido la pena. 
Desde Valencia amb carinyo, Montserrat Llagostera Vilaró  

16 comentarios:

  1. Son les poc menys de les nou de mati per mi i veure la teva fotografia m'ha fet agafar gana.
    Una abraçada

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hiola Jan.
      Es clar, perque hi ha varies hores de diferencia entre el teu Pais i aci
      Gracia per comentar.
      Una abraçada, Montserrat

      Eliminar
  2. La lasaña es laboriosa pero sabrosa.
    Un abrazo.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Mari-Pi-R.
      Si es muy sabrosa, demasiado porque engorda,.
      Un beso, Montserrat

      Eliminar
  3. Que dolenta que ets,Montserrat! i ara com li dic a la meva dona que no faci verdura aquest vespre,Jejeje!!!

    Bon cap de semana.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Jordi
      Per sopar la vedura es molt sana.
      Les lasanyes son més aviat per dinar.
      Bion cap de setmana
      Una abraçada, Montserrat

      Eliminar
  4. Me gusta la lasaña, y si tiene espinacas...Deliciosas

    Besote guapa. Guardame un pedacito ;D

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Doc.Manuel lópez Paz.
      Estas las he hecho de carne picada y jamón, pero se pueden hacer tembién de verduras.
      Un abrazo, Montserrat

      Eliminar
  5. De veres que són les 21:02 hores, i mira si sóc exacte, perquè estic mort de gana, que m'han entrat aquestes lasanyes pels ulls, i les sent com si estiguera en el cíber, doncs se m'ha trencat l'ordinador, menjant-les, molt bones han d'estar, sí senyor!

    Una forta abraçada

    Vicent

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Vicent:

      l el que fa l´imginació, oi?
      La veritat es qui estaven molt bones.
      Vaig estar una bona estona a la cuina.
      Besets, Montserrat

      Eliminar
  6. Montse, lástima que estamos a 12000kms de distancia, sino estaría gustosa probándolas. Qué ricas!!
    Nena, buen finde y besos a todos.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Norma.
      Cuántas vece hago volar mi imaginación hacía Argentina.
      Ya me gutaría ya, que estuviéramos cerca amiga mía.
      Besos, Montserrat

      Eliminar
  7. Ja veig que ets una bona cuinera, però encara que sigui l'hora de dinar i aquesta lasanya tingui tan bona pinta, jo miraré com us la mengeu, tot el que porta seva...Bon profit !!!
    Petonets, Montserrat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hol M,. Roser.
      Estaven molt bones i la seva ni es notava perque estava en el sobregit de l carn.
      T´envio molts petons, Montserrat

      Eliminar
  8. Hola Montserrat! no me pongas estas cosas que me he cargado la pantalla de meter la mano por si alcanzaba alguna jejejeje! tienen una pinta que alimenta hasta al espíritu.

    Un abrazo,
    Juaninks

    ResponderEliminar