foto

foto

ME ACOMPAÑAN

jueves, 2 de enero de 2014

CANELONS CUINATS I RETRATATS-CANELONES COCINADOS Y RETRATADOS





HOLA: Avui he fet canelons per dinar, amb carn picada  de badella i magre i també trocets de  salami, sofregit tot amb seba i tomàquet i gratinats amb mantequilla, formatge rallat i bexamel.
Hi estat bastanta estona, pero val la pena.
Desde Valencia amb carinyo

HOLA:
Hoy he hecho canelones para comer, con carne picada de ternera y magro y también trocitos de salami, sofrito todo con cebolla y tomate y gratinados con mantequilla, queso rayado y bechamel.
He estado bastante rato en la cocina pero ha valido la pena.
Desde Valencia conb cariño, Montserrat Llagostera Vilaró
.
Si queréis ver mi otro blog clicad:   http://rosadabril.blogspot.com

8 comentarios:

  1. Excel·lent plat que has posat a taula, a mi em venen ganes de tastar-lo, de tan bo com deu estar, i que ho fruïu tota la família, una abraçada des de Russafa.

    Vicent

    ResponderEliminar
  2. Hola Vicent
    Moltes gràcies.
    M´agrada bastan cuinar.
    De vegades amb falta temps.
    Un abraçada desde Valencia, Montserrat

    ResponderEliminar
  3. A veure senyora cuinera, que els canelons es mengen per Sant Esteve, he, he...Ai les tradicions! Potser és que has repetit? Venen ganes d'agafar plat i forquilla i fer un bon àpat.
    Petonets Montserrat.

    ResponderEliminar
  4. Hola M.roser.
    Es que per Sant Esteva no en vaig fer.
    Avui ha vingut a dinar la nena.
    Petonets, Montserrat

    ResponderEliminar
  5. Carai,fan una pinta molt bona!!! Estas feta una bona cuinera,Montserrat.
    Una abraçada.

    ResponderEliminar
  6. Ha desaparescut la meva fotogtrafía dels comentaris.
    Sóc tossuda e intentaré arreglaro.

    HA DESAPARECIDO MI FOTOGRAFIA EN LOS COMENTARIIOS.
    SOY TOZUDA E INTENTARÉ ARREGLARLO
    LA PACIENCIA TODO LO ALCANZA

    ResponderEliminar