HOLA: Avui he fet canelons per dinar, amb carn picada de badella i magre i també trocets de salami, sofregit tot amb seba i tomàquet i gratinats amb mantequilla, formatge rallat i bexamel.
Hi estat bastanta estona, pero val la pena.
Desde Valencia amb carinyo
HOLA:
Hoy he hecho canelones para comer, con carne picada de ternera y magro y también trocitos de salami, sofrito todo con cebolla y tomate y gratinados con mantequilla, queso rayado y bechamel.
He estado bastante rato en la cocina pero ha valido la pena.
Desde Valencia conb cariño, Montserrat Llagostera Vilaró
.
Si queréis ver mi otro blog clicad: http://rosadabril.blogspot.com
Excel·lent plat que has posat a taula, a mi em venen ganes de tastar-lo, de tan bo com deu estar, i que ho fruïu tota la família, una abraçada des de Russafa.
ResponderEliminarVicent
Hola Vicent
ResponderEliminarMoltes gràcies.
M´agrada bastan cuinar.
De vegades amb falta temps.
Un abraçada desde Valencia, Montserrat
A veure senyora cuinera, que els canelons es mengen per Sant Esteve, he, he...Ai les tradicions! Potser és que has repetit? Venen ganes d'agafar plat i forquilla i fer un bon àpat.
ResponderEliminarPetonets Montserrat.
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
ResponderEliminarHola M.roser.
ResponderEliminarEs que per Sant Esteva no en vaig fer.
Avui ha vingut a dinar la nena.
Petonets, Montserrat
Carai,fan una pinta molt bona!!! Estas feta una bona cuinera,Montserrat.
ResponderEliminarUna abraçada.
Gràcies Jordi:
EliminarEstaben molt bons. una abraçada, Montserrat
Ha desaparescut la meva fotogtrafía dels comentaris.
ResponderEliminarSóc tossuda e intentaré arreglaro.
HA DESAPARECIDO MI FOTOGRAFIA EN LOS COMENTARIIOS.
SOY TOZUDA E INTENTARÉ ARREGLARLO
LA PACIENCIA TODO LO ALCANZA