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sábado, 26 de octubre de 2013
AMB QUINA IL-LUSIÓ HE FET L´ARRÓS AL FORN- CON QUE ILUSIÓN HE HECHO EL ARROZ AL HORNO
HOLA, BON CAP DE SETMANA:
HE FET AQUESTA FOTOGRAFÍA D´AQUEST ARRÓS EL FORN QUE ACABO DE CUINAR
Desde Valencia una abraçada
HOLA, BUEN FIN DE SEMANA:
HE HECHO ESTA FOTOGRAFÍA DE ESTE ARROZ AL HORNO QUE TERMINO DE COCINAR.
Desde Valencia, un abrazo, Montserrat Llagostera Vilaró.
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Jo vull una miqueta, es veu deliciós, una abraçada i bon cap de setmana, gràcies per compartir-ho, ets un sol, petons.
ResponderEliminarHola Mª Trinidad.
EliminarAixó m´en dit que estava molt bó.
Avui ha vingut a dinar la meva neta.
Petons, Montserrat
Doncs menys malament que ja he dinat un arròs amb llentilles que si no no sé com haguera mirat aquest arròs al forn tan bo, de veres que ets una gran cuinera.
ResponderEliminarVicent
Hola Vicent : Es que avui ha vingut a dinar la meva, neta amb els seus paresi l´atre día amb va demanar que li fés arrós al forn, es per aixó que le cuinat amb il-lusió,
EliminarM´en dit que estava molt bó, ara ja sols queda la foto i un poc més.
Una abraçada, Montserrat
Buenas tardes, Montserrat! vaya pinta que tiene el plato jejejejeje, yo quiero! un abrazo
ResponderEliminarHola Juaniks. Ahora ya solo queda la fotografía y poco más.
EliminarMe han dichon que estaba muy buena.
Gracias por tu visita,
Un abrazo, Montserrat
Rico, rico. Guardame un poquito ;D
ResponderEliminarTenemos una cacerola parecida.
Besote guapa
Hola Dr. Manuel.
EliminarYa nos la hemos comido. Hoy ha venido a comer mi nieta y sus padres.
Un beso, Montserrat
I la recepta?
ResponderEliminarHola Carme, pos la recepta:
EliminarIngredients. Cap de costella, carn salada viada, botifarrons,cigrons cuits, patates, 1 tomáquet verd, i un cap d´alls.
Caldo casolá de pollastre, amb os de pernil.
1- A la caçola he sofregit el cap de costella a daus, i la carn salada.
2-He separat el cap de costella i la carbns salada en un plat. Seguidament he sofregit
les patates tallades en llesques i el tomáquet verd, també tallat a llesques. Els he separat, ales hores he sofregit els cigrons i l´arrós midit en una tsa de café, n´he posat 4 i el doble de caldo bullin o siguin 8 tassas de cafe.
3-He afegit les patates, el cap de costella, la carn salada i els botifarrons els he posat en cru, al mig he posat un cap d´alls cru, hen espolvorejat en pebre vermell i colorant, i cap al forn, durantn 20 minuts, després l´he posat a gratinar. uns 5 minuts i per mostra la foto.
Estabas bonissim.
Gracies per la teva visita.
Salutacions, Montserrat
Gràcies per la recepta.
EliminarS'haurà de tastar.
Que l'has fet avui per demà? Doncs encara tinc esperances de poder-ne fer un tast!MMMMM
ResponderEliminarSort que l'has feta tu la paella, sinó em quedaria sense dinar, he, he...
Bona nit Montserrat
Bona nit M.Roser.
EliminarJa ens el hem "zampat". A vingut a dinar la meva neta, amb els seus pares.
L´he fet en caçola de fang.
Gracies per la teva visita.
Demá dormirem una hora més.
Petons, Montserrat
Amb tots aquests ingredients i sobretot la il·lusió no podies fallar. Està riquíssim, Monserrat.
ResponderEliminarHola Josep.
EliminarDiuen que ha quedat molt bona.
Moltes gracies.
Salutacions, Montserrat
Imagino su olorcito! qué rico se ve!
ResponderEliminarBesoss
Hola Norma2
EliminarEstaba muy bueno.
Un abrazo, Montserrat
Pues sí que tiene buena pienta... hummmm! ¿Me invitas?
ResponderEliminarHola Julie.
EliminarTermino de abrir tu comentario.
Muchas gracias.
Del arroz ya sólo la fotografía.
Estaba muy bueno. Besos, Montserrat
Aún siendo esta hora se me ha abierto el apetito con este exuberante arroz al Horno.
ResponderEliminarAbrazos y besos.
Hola Pedro Luis.
EliminarAhora ya sólo qued la forografía del arroz.
Por cierto voy a quitarle el acento.
Un abrazo y gracias por tu visita, Montserrat
Uno de mis favoritos, con la sustancia de un buen puchero del día anterior. La próxima vez convida nos que vamos.
ResponderEliminarHola Marcos.
EliminarGracias por tu visita.
La verdad es que yo hice el caldo el mismo día,
Se ve que tienes familiares cerca de mi casa.
Saludos, Montserrat
Se ve delicioso amiga, me dio apetito.
ResponderEliminarBss de colores.
Gracias Arcoiris.
EliminarEste arroz lleva muchos colores en sus ingredientes.
Un abrazo, Montserrat
Montserrat que buenoooooooooooooooooooooo.
ResponderEliminarSaludos.-
Hola Juan Antonio.
ResponderEliminarSi estaba buenísimo, con el rato que que pasé en la cocina, no era para menos.
Un abrazo, Montserrat